Προϊόντα ΝΕΚΤΟΝ

2013-03-25 18:56
  1. Πουλιά

    NEKTON-S
    Multi-βιταμίνη συμπλήρωμα εμπλουτισμένη με αμινοξέα και ιχνοστοιχεία για όλα τα πτηνά κλουβί

    Το σώμα των ζώων είναι σαν μια μηχανή στο ότι χρειάζεται "μέρη", καταλύτες και "καύσιμο" εάν πρόκειται να λειτουργήσει σωστά. Οι ουσίες αυτές ονομάζονται θρεπτικά συστατικά και οι περισσότεροι από αυτούς, πρέπει να παρέχεται από τη διατροφή.
    Βιταμίνες ανήκουν σε αυτές τις ζωτικής σημασίας θρεπτικές ουσίες. Μερικοί είναι απαραίτητη για την μεταφορά της ενέργειας, ενώ μερικά είναι ζωτικής σημασίας για τη ρύθμιση των μεταβολισμούς πρωτεϊνών, υδατανθράκων και λίπους.Χωρίς βιταμίνες, μέταλλα και, το σώμα δεν είναι σε θέση να σπάσει τις ουσίες τροφίμων και η μετατροπή τους σε δομικές μονάδες ή / και ενέργειας. Επειδή τα ζώα μπορούν να συνθέσουν μόνο μερικά βιταμίνες και ανόργανα άλατα δεν πρέπει να αποτελούν ένα μόνιμο τμήμα της διαιτητικής πρόσληψης. Σύμφωνα με τις εκθέσεις από τους κτηνιάτρους, πάντως, μέχρι και το 90% των παθήσεων που αντιμετωπίζουν τα πουλιά οφείλονται σε εσφαλμένη και ανεπαρκή διατροφή.Στην πλειονότητα των περιπτώσεων η αιτία είναι μια ανεπάρκεια σε δραστικές ουσίες - βιταμίνες, μακρο και ιχνοστοιχεία, ειδικά σε περιόδους στρες όταν οι ανάγκες ενός πουλιού μπορεί να παρουσιάζουν σημαντικές διακυμάνσεις.
    Σε τέτοιες στιγμές η παροχή των βιταμινών είναι συχνά ανεπαρκής ή δεν είναι διαθέσιμα για το σώμα σε πλήρη, δηλαδή, μια υποβιταμίνωση. Η υποβιταμίνωση δεν αναγνωρίζεται εύκολα στην αρχή, αλλά οποιαδήποτε μακροπρόθεσμη ανεπάρκεια θα οδηγήσει σε σημαντικές βλάβες στην υγεία ενός πουλιού και τελικά στο θάνατο του.
    NEKTON-S παρέχει τα πουλιά ιδιοκτήτες με ένα συμπλήρωμα διατροφής ειδικά σχεδιασμένο για να ταιριάζει με αυτές τις ανάγκες. Καλά ισορροπημένη σύνθεση του 13 βιταμίνες, 18 ελεύθερα αμινοξέα στη φυσική μορφή L και ανόργανων θα βοηθήσει στην πρόληψη ασθένειες ανεπάρκειας και να αυξήσει την θρεπτική αξία της δίαιτας.
    NEKTON-S, αυξάνει την αντίσταση ενός πουλιού με τη νόσο και τις πιέσεις της πτερόρροιας, δείχνει, εγκλιματισμός, κλπ., καθώς και τη βελτίωση της παραγωγικότητας του, ειδικά κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής.
    Δώστε καθημερινά για να εξασφαλίσει καλή υγεία του πουλιού σας. Απλά προσθέστε σε μαλακή τροφή ή πόσιμο νερό πουλιού.
    Λόγω της ολόπλευρη ευεργετική επίδραση του NEKTON-S, aviculturists, πάρκα πουλιών και ζωολογικοί κήποι έχουν επιλεγεί ως ένα καθημερινό συμπλήρωμα για τα πουλιά τους για πολλά χρόνια με επιτυχία.


    NEKTON-E
    Βιταμίνη Ε συμπλήρωμα για τα κατοικίδια ζώα ως ενίσχυση για την καλή υγεία και την αύξηση της γονιμότητας

    Η βιταμίνη Ε παίζει ζωτικό ρόλο στη διατήρηση σωματικών λειτουργιών και στη γονιμότητα των περισσοτέρων ζωικών ειδών. Προωθεί ολόκληρο μεταβολισμό ενός πουλιού - πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, λιπαρά, ορυκτά και νερό μεταβολικές διαδικασίες. Η βιταμίνη Ε εμφανίζεται σε πολλές μορφές - τοκοφερόλες. Το τοκοφερόλες δρουν ως αντιοξειδωτικά, προστατεύουν άλλες βιταμίνες και είναι απαραίτητες για την κυτταρική αναπνοή, ιδιαίτερα στην καρδιά και στους σκελετικούς μυϊκούς ιστούς. Από όλες τις μορφές της βιταμίνης Ε στο φυτικό βασίλειο αλφα-τοκοφερόλη είναι η πλέον βιολογικά δραστική, ένας σημαντικός παράγοντας στη διατροφή των ζώων.
    NEKTON-Ε που περιέχει το ζωτικό βιταμίνης Ε ως οξική άλφα τοκοφερόλη
    Προστατεύει ενάντια στις ατέλειες στη δομή των οστών. Βοηθά παράγουν καλύτερα αποτελέσματα για τον. Οι προφυλακτήρες κατά του εκφυλισμού της καρδιάς και των σκελετικών μυών. Προστατεύει από προβλήματα των νεφρών και του ήπατος.
    Καλύτερη βοήθεια για την προετοιμασία κατοικίδιο ζώο σας για πιέσεις της περιόδου αναπαραγωγής.
    Χρησιμοποιήστε με NEKTON-S για τα πουλιά


    NEKTON-MSA
    υψηλής ποιότητας συμπλήρωμα ορυκτών για τα κατοικίδια ζώα

    Ένα ειδικό συμπλήρωμα ασβεστίου συν άλλα μακρο-και ζωτικά ιχνοστοιχεία ενισχύεται από τη βιταμίνη D3 για να βοηθήσει τα νεαρά ζώα πίσω και την αντιμετώπιση ελλείψεων ασβέστιο.
    Μεταλλικά στοιχεία είναι εξαιρετικά σημαντικά για τη διατήρηση της καλής υγείας, κορυφαία αντοχή και αδιάκοπη αναπαραγωγή.
    Ο πιο σημαντικός παράγοντας, είτε σε σχέση με δίαιτες ή συμπληρώματα διατροφής, δεν είναι μόνο ο αριθμός των διαφόρων ουσιών, αλλά, πάνω απ 'όλα, καλά ισορροπημένη και ταιριαστό σύνθεσή τους. Τα μεταλλικά στοιχεία συχνά λειτουργούν σε ζεύγη ή ισορροπημένο σε μικρές ομάδες. Για παράδειγμα, είναι μια συγκριτικά πολύ γνωστό γεγονός ότι η θρεπτική ρόλος του ασβεστίου (Ca), σχετίζεται στενά με εκείνη του φωσφόρου (Ρ) και σε συσχετισμό με ένα από το άλλο μπορεί να αποτρέψει ραχίτιδα και οστεομαλακία. Εξαιτίας αυτού του γεγονότος, ένα μεγάλο ποσοστό της βιταμίνης D3 έχει προστεθεί στο NEKTON-MSA να βοηθήσει συντονίζεστε το Ca-Ρ με τις απαιτήσεις του κάθε μεμονωμένο οργανισμό. Με τη βοήθεια της βιταμίνης D3, του ασβεστίου και του φωσφόρου είναι καλύτερα εναποτίθενται στα οστά του ζώου, επιτυγχάνοντας έτσι την πλήρη όφελος της παροχής ορυκτών.
    NEKTON-MSA είναι κατά κύριο λόγο για τα ζώα κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής, της κύησης και της γαλουχίας. Σε αυτές τις φορές ένα ζώο χρειάζεται περισσότερα μεταλλικά στοιχεία. Μία αυξημένη δόση του ασβεστίου, για παράδειγμα, μειώνει την ευθραυστότητα των αυγών κλουβί-πτηνών. Στην πραγματικότητα, ένα ζώο που πάσχουν από ασθένειες έλλειψη ασβεστίου μπορεί να βοηθήσει πίσω στην καλή υγεία μέσω NEKTON-MSA.


    NEKTON-R
    NEKTON-R-ΒΗΤΑ
    NEKTON-GELB
    συμπληρώματα βιταμινών για να φωτίζει τα χρώματα, την ενίσχυση της φτερά
    και να αποτρέψει τα χρώματα ξεθώριασμα

    Φτερά δίνονται χρώματά τους από τις καταθέσεις των καροτενοειδών, κόκκινα και κίτρινα πηγμέντα / lipochromes, βρίσκονται σε φυτά και στους λιπαρούς ιστούς των ζώων. Παρά το γεγονός ότι οι καταθέσεις είναι λεπτό που απλώνονται σε όλη την επιφάνεια των φτερών δημιουργώντας τις διάφορες αποχρώσεις. Τα καροτενοειδή είναι οι πιο ευρέως κατανεμημένες στη φύση χρωστικές και βρίσκονται σε όλα τα μέρη των φυτών, ακόμα και στα πράσινα μέρη, όπου επισκιάζεται από την επικράτηση της πράσινης χλωροφύλλης. Οργανισμό ενός ζώου δεν είναι σε θέση να συνθέτει η ίδια καροτενοειδή που σημαίνει ότι αυτές οι χρωστικές ουσίες πρέπει να αποτελούν μέρος της διατροφικής πρόσληψης.


    NEKTON-R

    Περιέχει το καροτενοειδές Κανθαξανθίνη να διατηρήσει και να ενισχύσει κόκκινα μέρη του φτερώματος και να εμβαθύνει άλλα χρώματα. Αποτελεσματική πρόσθετης ύλης σε ζωοτροφές πουλί να φέρει έξω τα χρώματα στην ίδια λαμπρότητα που έχουν στο φυσικό τους περιβάλλον.Επιπλέον NEKTON-R είναι μια καλά ισορροπημένη φόρμουλα αμινοξέων, απαραίτητων βιταμινών και μετάλλων ως μια εξαιρετική βοήθεια για την καλή υγεία και κατάσταση κατά τη διάρκεια της πτερόρροιας.
    NEKTON-R ενισχύει το κόκκινο χρώμα στο φτέρωμα των πτηνών, όπως καρδερίνες, crossbills, κόκκινα καναρίνια, κόκκινο Siskins, ζωγραφισμένα buntings, καρδινάλιοι, πουλιά ήλιο, ibises και φλαμίνγκο, καθώς και όλα τα άλλα είδη που παράγουν καροτενοειδών στο φτέρωμα τους.
    Για να χρησιμοποιηθεί όταν τα νέα φτερά μεγαλώνουν μέσα
    .
    .


    NEKTON-R-ΒΗΤΑ

    Επιτυγχάνει υπέροχο κόκκινο χρώμα με το φυσικό καροτενοειδές βήτα-καροτίνη. Ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε κόκκινο χρώμα μέρη καναρίνια χωρίς να επηρεάζει κίτρινο φτέρωμα.
    Βεβαιωθείτε ότι το πουλί σας είναι έτοιμο για την πολύ σημαντική έκθεση εμφάνιση ή με την προσθήκη NEKTON-R-BETA με 13 βιταμίνες του, 6 ιχνοστοιχεία, υδατοδιαλυτό ασβέστιο, 18 απαραίτητα αμινοξέα και την πολύτιμη προβιταμίνη καροτενοειδών και βήτα-καροτίνη.
    .
    .
    .

    .
    .
    .


    NEKTON-GELB
    Αποτρέψτε τα χρώματα από το ξεθώριασμα ή αυξήσει κίτρινες αποχρώσεις του φτέρωμα με την προσθήκη NEKTON-GELB.

    Η όμοιες με τις φυσικές καροτενοειδών Apo-8-καροτενικού οξέος δίνει στους κίτρινες αποχρώσεις μια ισχυρή και λαμπρή απόχρωση. Προσθήκη τροφή νεοσσών ή αυγών, ή στο πόσιμο νερό, κατά την έναρξη της πτερόρροιας μέχρι ένα πλήρες σύνολο των νέων φτερών έχει αυξηθεί μέσα
    Για να βοηθήσει ένα πουλί μέσα από αυτό το χρονικό διάστημα της πίεσης και στέλεχος και τη διατήρηση της υγείας, η οποία αντανακλά επίσης σε πλήρη και λαμπερά φτερά, το καροτενοειδές έχει προστεθεί σε μια βασική φόρμουλα σημαντικές βιταμίνες, απαραίτητα αμινοξέα δωρεάν και ένα συνδυασμό των μακροοικονομικών και ιχνοστοιχεία στοιχεία. .

    .
    .
    .
    .


    NEKTON-BIO
    Protein-εμπλουτισμένο συμπλήρωμα διατροφής για να εξασφαλιστεί η καλή ανάπτυξη φτερό και να βοηθήσει στην πρόληψη ελαττωμάτων φτέρωμα

    Μετά από χρόνια έρευνας και πειραμάτων που αναπτύχθηκαν NEKTON-BIO να πληρούν ορισμένα προβλήματα σε φτερά ενός πουλιού και να εξασφαλίσει την υγιή ανάπτυξη φτερό σε όλα τα είδη των πουλιών.
    Φτερά πρωτεΐνη είναι σε μεγάλο βαθμό στη φύση, η οποία είναι ο λόγος για 18 ελεύθερα αμινοξέα έχουν συμπεριληφθεί σε NEKTON-BIO για να βοηθήσει ένα πουλί χτίσει τις πρωτεΐνες που απαιτούνται. Από τα αμινοξέα, αργινίνη, μεθειονίνη και λυσίνη είναι ιδιαιτέρως ζωτικής σημασίας σε συμπλήρωμα, επειδή οι περισσότεροι κλωβό ή πτηνά κλουβί τρέφονται με σπόρο πουλιών, που είναι φτωχό σε αυτά τα αμινοξέα. Βιταμίνες Α, Ε, βιοτίνη και έχουν επίσης θετική επίδραση στην ανάπτυξη φτερό. Συνολικά έχουν 13 βιταμίνες, ιχνοστοιχεία 6 και ασβεστίου έχουν συνδυαστεί με τα αμινοξέα να δημιουργηθεί ένα ειδικό τύπο για να υποστηρίξει τον οργανισμό κατά τη διάρκεια της πτερόρροιας και να ενθαρρύνει την ανάπτυξη των λείων και γυαλιστερά φτερά.
    .
    .
    .


    NEKTON-Q
    Συμπλήρωμα διατροφής εμπλουτισμένα με έξτρα βιταμίνη Κ για τα πουλιά

    Κάθε πουλί υπό προσωρινή θεραπεία με αντιβιοτικά, όπως είναι η περίπτωση κατά τη διάρκεια της σοβαρής ασθένειας ή ενώ σε καραντίνα, χρειάζεται την υποστήριξη αυτής της πολυ-βιταμίνη συμπλήρωμα. Αντιβιοτικά ή σουλφοναμίδες συχνά εμποδίζουν την σύνθεση βιταμινών από τα εντερικά βακτήρια, οδηγώντας σε υπογλυκαιμία ή αβιταμίνωση.
    Ήταν αυτή η γνώση και η εμπειρία που αποτέλεσε τη βάση για τη διαμόρφωση NEKTON-Q και θα αποδίδουν ιδιαίτερη έμφαση στις βιταμίνες Α, Ε και Κ, η οποία, μεταξύ άλλων λειτουργιών, ενίσχυση των κυτταρικών τοιχωμάτων, ρυθμίζει το μεταβολισμό των κυττάρων δομή, την απολύμανση του κυτταρικού μεταβολισμού την επεξεργασία και την προστασία των κυττάρων των ιστών. Αυτό σημαίνει μια βελτιωμένη λειτουργία των κυττάρων και καλύτερη αντίσταση στις μολύνσεις που οφείλονται σε αύξηση του αριθμού των αντισωμάτων στον οργανισμό του πτηνού.
    Το επιπλέον μεναδιόνη βοηθά στην καταπολέμηση των επιπτώσεων αντιβιοτικά έχουν στην ποσότητα του αίματος και το επίπεδο και την πήξη του αίματος.
    Ιδανικό, επίσης, για τα εν λόγω πτηνά όπως παπαγάλους σχήμα, που χρειάζονται περισσότερο από το μέσο όρο της βιταμίνης Κ.


    NEKTON-Β-KOMPLEX
    Ανεκτίμητες βιταμίνη Β συμπλήρωμα για όλα τα πτηνά

    Τα μέλη της ομάδας βιταμίνης Β φαίνεται να δρουν κυρίως ως μέρη των συστημάτων ενζύμων. Συμμετέχουν σε έναν αριθμό τύπων των χημικών αντιδράσεων, οι περισσότερες εκ των οποίων αποτέλεσμα τη μεταφορά ενέργειας. Ως εκ τούτου παίζουν ένα βασικό ρόλο στο μεταβολισμό των πρωτεϊνών, των λιπών και υδατανθράκων. Επιπλέον αυτές εμπλέκονται στην κανονική λειτουργία του γαστρεντερικού συστήματος, λειτουργίες των νεύρων και των ιστών του μυοκαρδίου.Ορισμένες από τις βιταμίνες Β βοηθούν στον σχηματισμό ερυθρών κυττάρων του αίματος και τα αντισώματα και οι περισσότεροι είναι απαραίτητες για ένα υγιές δέρμα.
    Εκτός από τα μηρυκαστικά, όλα τα ζώα απαιτούν μια διαιτητική πηγή των βιταμινών Β, όπως η εντερική σύνθεση είναι ανεπαρκής, μερικές φορές μέχρι και 80%. Η έλλειψη αυτών των βιταμινών οδηγεί σε μια σειρά από ασθένειες ανεπάρκειας, το οποίο δεν είναι δυστυχώς πάντα αναγνωρίζονται ως τέτοια.
    NEKTON Β-KOMPLEX προστατεύει από μια ανεπάρκεια της βιταμίνης Β, βοηθά εναντίον νευρολογικές διαταραχές και οι ενισχύσεις το μεταβολισμό κατά τη διάρκεια ασθένειας και αναπαραγωγής.


    NEKTON-TONIC
    3 υψηλής ποιότητας τονωτικά ατομικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες των φρούτων, σπόρων και εντόμων που τρέφονται με πουλιά

    NEKTON-TONIC-F για τα φρούτα που τρώνε τα πουλιά
    NEKTON-TONIC-K για τους σπόρους που τρώνε τα πουλιά
    NEKTON-TONIC-Ι. για τα έντομα που τρέφονται με πουλιά
    Η ποικιλία και ο συνδυασμός των πάνω από 60 θρεπτικά και αποτελεσματικές ουσίες σε αυτά τα συμπληρώματα κάνουν το NEKTON-TONIC σειρά σε πολύτιμα τονωτικά για την ενίσχυση και τη δημιουργία οργανισμού του ζώου. Κλάση του καταλόγου των θρεπτικών και αποτελεσματικές ουσίες είναι τα αμινοξέα και βιταμίνες, καθώς και τα στοιχεία μακρο και ιχνοστοιχεία. Η αποτελεσματικότητα των NEKTON-TONIC προϊόντων έγκειται στην ειδική για το είδος τους τύπους που εξασφαλίζουν την πλήρη διαθεσιμότητα, άμεση αξιοποίηση και σωστή φυσιολογική λειτουργία και αλληλεπίδραση των συστατικών.
    Ιδιαίτερα πολύτιμη σε περιόδους στρες. Αποτελεσματική ενισχύσεις για την πρόληψη των ασθενειών ανεπάρκεια Άριστη υποστήριξη κατά τη διάρκεια της ασθένειας και / ή τη θεραπεία
    Δώστε εκτός από το πόσιμο νερό ή πασπαλίζουμε πάνω από μαλακή τροφή.
    Πολύ πιθανή τονωτικά που περιέχουν θρεπτικά συστατικά και ενεργοποίηση για να οχυρώσουν την καθημερινή διατροφή και να κάνουν τα κατοικίδια ζώα φαίνονται και να αισθάνονται καλύτερα.


    NEKTON-LORI
    Πλήρης διατροφή για lories και κρέμονται οι παπαγάλοι

    Με βάση την πολυετή εμπειρία στην αναπαραγωγή και εκτροφή αυτών των απαιτητικών ποικιλίες των παπαγάλων.
    Lories είναι από τα πιο εξειδικευμένες όλων των παπαγάλων στις διατροφικές συνήθειες τους, όπως φαίνεται από τη γλώσσα βούρτσα τους και πεπτικό σύστημα. Breeding επιτυχίες τα τελευταία λίγα χρόνια, ιδιαίτερα με τα είδη που είναι γνωστό ότι είναι δύσκολο να αναπαραχθούν, έχουν δείξει ότι η διατροφή θα πρέπει να είναι όσο πιο κοντά προς τις φυσικές πηγές, όπως είναι δυνατόν.
    Αυτή η προσεκτικά μελετημένη συνδυασμός υδατανθράκων, λιπαρών οξέων, πρωτεΐνες, βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία είναι απολύτως κατάλληλη για τις διατροφικές απαιτήσεις των lories και κρέμονται οι παπαγάλοι.
    Όλα τα συστατικά που βρίσκονται στο ανθρώπινο βαθμού ποιότητας και σε τέτοια μορφή ώστε να μπορούν να συντεθούν εύκολα και απορροφώνται από τον οργανισμό.
    Απλά προσθέστε χλιαρό νερό στη σκόνη, ανακατεύουμε αργά και έχετε μια πλήρη διατροφή.
    Επιπλέον, αυτή η διατροφή έχει δύο τεράστια πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλες μεθόδους διατροφής:
    1.There είναι άσχετα με τα τρόφιμα άφησε να κολλήσει στο ράμφος για να ενισχύσει την ανάπτυξη μυκήτων.
    2.All τα συστατικά πλήρως αφομοιωθεί από το σώμα, έτσι ώστε τα κόπρανα αποτελούνται από λίγο περισσότερο από το νερό, που σημαίνει ότι καμία μυρωδιά ή βρώμικο περιττώματα στο βρώμικο κλουβί ή κλουβί.


    ΝΕΚΤΑΡ-PLUS
    συμπυκνωμένο νέκταρ για hummers και άλλες νέκταρ-σίτιση των πτηνών

    Προσεκτικά αποτελείται και ισορροπημένη φόρμουλα των ζωτικών συστατικών όπως οι εξής:
    Υδατάνθρακες
    Πρωτεΐνη
    Βιταμίνες
    Macro και Ιχνοστοιχεία
    Στο φυσικό τους περιβάλλον η κύρια πηγή τροφής για τα είδη αυτά είναι νέκταρ και για κάποια μικρά έντομα. Αυτός είναι ο λόγος που οι υδατάνθρακες σε ΝΕΚΤΑΡ-PLUS έχουν γραφτεί για να αντιγράψετε το νέκταρ και την παροχή βασικό μεταβολισμό του πουλιού με την απαραίτητη ενέργεια. Στην κύρια το ουσιώδες πρωτεΐνη είναι ήδη σε πέψη μορφή της, που είναι εξελιγμένα αμινοξέα στην φυσική μορφή L, συν γύρη των μελισσών. Τα 18 απαραίτητα αμινοξέα που περιλαμβάνονται στο ΝΕΚΤΑΡ-PLUS για να βεβαιωθείτε ότι η παροχή των πρωτεϊνών είναι άμεσα διαθέσιμα για το σώμα. Οι βιταμίνες και ανόργανα συστατικά διασυνδέοντας έχουν προστεθεί στον τύπο, επειδή τα ζώα δεν μπορούν να συνθέσουν ορυκτά και μόνο λίγα βιταμίνες. Διατροφή τους πρέπει να περιλαμβάνουν τόσο να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του μεταβολισμού μηχανημάτων.
    Αυτή η θρεπτική σκόνη πρέπει απλά να αναμιγνύεται με χλιαρό νερό για να παρέχουν μια πλήρη διατροφή για καλή υγεία και κατάσταση.
    Εκτός από την παροχή μια πλήρη διατροφή για hummers, τον ήλιο τα πουλιά, lorikeets και διάφορα
    άλλα νέκταρ-σίτιση είδη πουλιών, ΝΕΚΤΑΡ-PLUS εξασφαλίζει ότι οι πεταλούδες και τα
    άλλα πολύτιμα έντομα πάρετε μια όλα-όλο το χρόνο παροχής των ζωτικής σημασίας θρεπτικών ουσιών.


    ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΣ ΝΕΚΤΑΡ
    Ειδικά σχεδιάζονται και να κατασκευάζονται σε σχέση με τις διατροφικές συνήθειες του βουητό, τον ήλιο και τα άλλα πουλιά νέκταρ-σίτιση των πτηνών, όπως bananaquits.

    Κατασκευασμένο από ειδικού σκοπού καφέ plexiglass αδιαπέραστη από υπεριώδεις ακτίνες για την προστασία της λύσης νέκταρ, οι NEKTON τροφοδότες νέκταρ ειδικά σχεδιασμένο για να διασφαλίσει ένα πουλί φτάνει το πολύ τελευταία σταγόνα. Ο πυθμένας των πρανών σωλήνος προς το άνοιγμα και τα μέσα αρθρώσεις είναι καμπυλωμένες έτσι ώστε η γλώσσα του πουλιού μπορούν να ταξιδεύουν ομαλά επάνω οι πλευρές του σωλήνα.
    Ο τροφοδότης θα κρατήσει μέχρι και 40 ml, αρκετά μεγάλη για να πάρετε το ημερήσιο σιτηρέσιο για όλα τα μεγέθη των hummers. Μια κλίμακα μέτρησης επιτρέπει την ακριβή δοσολογία για μεμονωμένα πουλιά.
    .
    .


    DESI-PLUS
    Απολυμαντικό για το κατοικίδιο ζώο σκεύη και τα παιχνίδια.

    Λογικά, τα πρώτα πράγματα που τα κατοικίδια ζώα μας έρχονται σε επαφή με τα τρόφιμα είναι και ποτίστρα ή τροφοδότη. Επομένως, είναι εξαιρετικά σημαντικό ότι αυτά τα σκεύη είναι τόσο καθαρό και χωρίς μικρόβια είναι η κατά το δυνατόν, αν θέλουμε να κρατήσει τα κατοικίδια ζώα μας υγιή.Δυστυχώς καθαρισμού είναι απλά δεν είναι αρκετό για να διασφαλιστεί ότι αυτά τα σκεύη είναι πραγματικά στείρα, και όπως είναι συνήθως φτιαγμένα από πλαστικό δεν μπορούν να βρασμό.
    NEKTON-Produkte, όμως, γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι χωρίς μικρόβια σκεύη σίτισης είναι για τα κατοικίδια ζώα σας και έχει αναπτύξει DESI-PLUS για να σας βοηθήσει να επιτύχετε αυτό με την ελάχιστη δυνατή προσπάθεια και δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή ή την υγεία του είτε εσείς ή το κατοικίδιο ζώο σας.
    Με βάση την αρχή της ψυχρής αποστείρωσης όπως χρησιμοποιείται από νοσοκομεία και για φιάλες βρέφη DESI-PLUS διατηρεί την πλήρη ισχύ της σε χαμηλές θερμοκρασίες και τα έργα γρήγορα και αποτελεσματικά. Απολυμανθεί αντικείμενα μπορούν να χρησιμοποιηθούν αμέσως μετά την ενστάλαξη-ξήρανση.
    Βοηθά στην προστασία από γαστρεντερίτιδα και τσίχλα, την πρόληψη λοιμωδών νοσημάτων από τη διάδοση, προστασία από μολύνσεις μυκήτων και να κρατήσει τα κατοικίδια ζώα υγιή.
    Ζωτικής σημασίας στοιχείο στην φροντίδα κατοικίδιων ζώων


    NEKTON-T

    Αυτή η προσεκτική μίγμα βιταμινών, αμινοξέων, μακρο και ιχνοστοιχεία είναι σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις ειδικές ανάγκες των περιστεριών και ορνιθοειδής πουλιά. Σε υδατο-διαλυτή μορφή σκόνης αυτό το συμπλήρωμα μπορεί να προστεθεί στο πόσιμο ύδωρ του κατοικίδιου ζώου σας από μαλακή τροφή. Ένα απλό μέσο για τη βελτίωση της απόδοσης και την εμφάνιση των πτηνών εμφάνιση σας και να βοηθήσει να