Ελληνικός Σύλλογος Εκτροφέων Μαλινουά

2012-11-05 12:40

 Ελληνικός Σύλλογος Εκτροφέων Μαλινουά


Ο σύλλογος μας είναι ο πρώτος ιδρυθής στην Ελλάδα.

Ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με τα καναρίνια φωνής (waterlager malinois).

Ιδρύθηκε στις 27-5-1996 με την ονομασία ΕΣΕΜ (Ελληνικός σύλλογος εκτροφέων Μαλινουά). Παράλληλα δημιουργήσανε και την Π.Ο.Ο (Πανελλήνια Ορνιθολογική Ομοσπονδία) στην οποία και εξακολουθεί να υπάγεται και σήμερα.

Από αυτή τη μικρή παρέα ξεκίνησαν το 1995 πιο πολύ αλλάκαι πιο πρώτα να έρχονται πουλιά από τους μεγαλύτερους εκτροφής όπως ( ) και εξακολουθεί να γίνεται από πολλούς και σήμερα.

Η συναναστροφή με όλους αυτούς τους εκτροφείς έδωσε πολλά από τα μυστικά της εκτροφής, αναπαραγωγής και διδασκαλίας του waterslager malinois.

Το επίπεδο των πουλιών κάθε χρόνο γινόταν όλο και καλύτερο, τα αποτελέσματα θεαματικά.

Σήμερα μπορούμε να λέμε ότι με την γνώση, την πείρα, τις συμμετοχές μας σε εθνικούς και παγκόσμιους διαγωνισμούς με μεγάλες επιτυχίες, πράγμα που σημαίνει ότι είμαστε ο καλυτερος σύλλογος στην Ελλάδα.

Είναι γνωστό ότι είμαστε ο πρώτος σύλλογος που έλαβε συμμετοχή σε παγκόσμιους διαγωνισμούς και διοργανώσεις. Καλούμε λοιπόν την παρέα μας , ο οποίος ενδιαφέρεται πραγματικά για το χόμπυ αυτό. Και είμαστε πρόθυμοι να τους βοηθήσουμε με τις γνώσεις μας και την πείρα μας να καλιεργήσει όσο το δυνατό γίνεται καλύτερα το υπέροχο αυτό χόμπυ.

Πραγματοποιούμε κάθε χρόνο 2 ίσως και 3 διαγωνισμούς, οι κριτές μας είναι πάντα Βέλγοι και σαφώς οι πιο έμπειροι.

Φιλικά ΕΣΕΜ!